Welkom bij Gym en dans vereniging
Excelsior Rozenburg

Homefeedback

Sponsors!

Help ons de jaren door!


3e prijs bij groepsspringwedstrijden!


Afgelopen zaterdag 10 juni vonden in Oostvoorne de groepsspringwedstrijden voor de recreanten turn(st)ers plaats. Eén groep van Excelsior bestaande uit Thomas, Norea, Josefine, Hugo, Niki, Anouk en Joyce deden aan 3 onderdelen mee. Bij elk onderdeel moesten er 6 oefeningen geturnd worden. Zo goed en netjes mogelijk.

Er werd gestart met de airtumbling. Gespannen hoofdjes, groeten naar de jury en de eerste oefeningen werden super netjes voor gedaan. Ook het synchroon springen ging goed. En na 6 oefeningen het afgroeten. Dit onderdeel zat er op.

Het 2e onderdeel was de minitrampoline. De zenuwen waren iets minder aanwezig en de sprongen gingen super goed. Met een mooie afsluiting van Hugo met een salto tot stand. Als laatste lieten we ons kunnen op de langemat zien. Van koprollen met en zonder handen, vooruit en achteruit tot een arabier. Ook hier deed iedereen weer super goed zijn best. En dan wachten tot dat alle groepen van verschillende verenigingen geweest waren en de prijsuitreiking begon.

Yes! Excelsior Rozenburg 3e op het onderdeel minitrampoline!